06 - 41 78 29 75 Informatiefolder Adviesgesprek Contact

Remedial teaching in Zoetermeer, speciaal voor basisschoolleerlingen

Een leraar die verbetert

Wist je dat Remedial teacher uit het Engels is overgenomen en letterlijk 'een leraar die verbetert' betekent? Remedial teaching is de verzamelnaam voor professionele didactische begeleiding wanneer je kind achterop dreigt te raken op school.

Professionele hulp bij leer- en gedragsstoornissen

Remedial teaching focust zich voornamelijk op kinderen met leer- en gedragsstoornissen en helpt jouw kind vooruit op gebied van lezen, spellen, rekenen en de ontwikkeling van sociale vaardigheden.

Expert met 16 jaar ervaring in het speciaal basisonderwijs

Ik, Juf Marijke, ben een ervaren Remedial Teacher (RT) en geef remedial teaching in Zoetermeer, speciaal aan basisschoolleerlingen van 6 - 12 jaar. Na een loopbaan als juf, waarvan de laatste 16 jaar in het speciaal basisonderwijs, heb ik een succesvolle lesmethode ontwikkeld waarmee ik jouw kind gegarandeerd verder kan helpen.

Wanneer is extra begeleiding voor jouw kind zinvol?

Wanneer je vindt dat jouw kind regelmatig gefrustreerd uit school komt of als je merkt dat jouw kind regelmatig onzeker is, stil of dromerig en/of moeite heeft met rekenen, lezen of spelling, dan kan je bij mij terecht voor extra ondersteuning en begeleiding.

Door de juiste aandacht, geduld en een positieve werkwijze kan je kind met een leer- en/of gedragsprobleem uit zichzelf halen wat er in zit.

Kennismakingsgesprek
Of vraag hier de informatiefolder aan

Twijfels? Vragen? Meer informatie?

Aanhef *

Als je niet gebeld wilt worden, vul dan een '0' in

Extra aandacht voor je kind

Veel ouders twijfelen vaak of extra begeleiding wel helpt, of als ze bijles willen, wat dan de juiste aanpak is. Dat begrijp ik heel goed.

Neem voor al je vragen gerust vrijblijvend contact met me op. Ik help jou en je kind heel graag.

06 - 41 78 29 75 adviesgesprek

06 - 41 78 29 75 Contact