06 - 41 78 29 75 Informatiefolder Adviesgesprek Contact

Succesvolle lesmethode voor kinderen met een leer- en/of gedragsprobleem

Aandacht, positieve insteek en veel geduld

Met de juiste aandacht, geduld en een positieve werkwijze help ik jouw kind met een leer- en/of gedragsprobleem uit zichzelf te halen wat er in zit.

Grote betrokkenheid bij ouders en kind

Ik voel mij altijd zeer betrokken bij mijn leerlingen (en hun ouders) en ben zeer gedreven om kinderen te begeleiden om ze verder op weg te helpen zodat zij zelfvertrouwen en motivatie krijgen.

“Jouw kind krijgt meer zelfvertrouwen en motivatie.”

Een vertrouwensband opbouwen

Ik heb een sterk inlevingsvermogen waardoor ik leerlingen snel aanvoel en altijd een goede band opbouw met de kinderen. Vertrouwen is een goede leidraad voor een positieve werkwijze met kinderen, vooral die met leer-, ontwikkelings- en gedragsstoornissen.

Rust, structuur en duidelijkheid

Ook kinderen die slecht gemotiveerd zijn, angstig zijn of iets heel moeilijk vinden, kan ik met dat vertrouwen verder helpen. De meeste kinderen zijn gebaat bij rust, structuur en duidelijkheid. Dat is de basis van waaruit ik jouw kind gegarandeerd verder kan helpen.

Mijn succesformule = 100% afgestemd op jouw kind

Elk kind is uniek. Ik begeleid daarom iedere leerling als een individueel kind. De beste oplossing is er één waar jouw kind zelfvertrouwen en motivatie van krijgt. Dat is voor elk kind anders.

Een goede afstemming met alle betrokkenen

Vanuit een persoonlijk adviesgesprek kan ik in overleg met jou en je kind het juiste leertraject opstellen. Ook de informatie van school neem ik hierin mee, zoals rapporten, Cito-uitslagen en eventuele onderzoeksverslagen (het didactisch onderzoek).

Lesmethode die jouw kind helpt

Het is mogelijk om dezelfde lesmethoden te gebruiken die jouw kind ook op school gebruikt, maar indien nodig wijk ik daarvan af als dat beter is voor jouw kind. 

Naast de 1-op-1 lesssen die ik geef, krijgt jouw kind ook huiswerk mee om thuis verder te kunnen oefenen. Ook dit doe ik altijd in overleg.

Met tussentijdse evaluatiemomenten en voortgangsrapporten geef ik simpel en duidelijk terugkoppeling. Zo weet jij, maar ook de school en andere instanties, precies welke stappen jouw kind heeft gemaakt.

Persoonlijk adviesgesprek
Of vraag hier de informatiefolder aan

Twijfels? Vragen? Meer informatie?

Aanhef *

Als je niet gebeld wilt worden, vul dan een '0' in

Extra aandacht voor je kind

Veel ouders twijfelen vaak of extra begeleiding wel helpt, of als ze bijles willen, wat dan de juiste aanpak is. Dat begrijp ik heel goed.

Neem voor al je vragen gerust vrijblijvend contact met me op. Ik help jou en je kind heel graag.

06 - 41 78 29 75 adviesgesprek

06 - 41 78 29 75 Contact